OFTE STILTE SPØRSMÅL


Hva er din bakgrunn? 
Jeg kommer fra fast ansettelse i privat sektor i tillegg til at jeg har hatt et lite enkelpersonforetak i mange år. Jeg bor med kone og barn i en liten enebolig på østlandet.


Hvorfor holder du på med handel av valuta- og kryptovaluta?

Både jeg og familiemedlemmer har hatt utfordringer med helsen. Den vanlige situasjonen som arbeidstaker med jobb fra åtte til fire har aldri inspirert meg, er stressende og er veldig lite fleksibel. Jeg har lenge ønsket å komme ut av tredemøllen og karrierejaget for heller å kunne bruke mer tid på familie, venner og prosjekter som inspirerer meg og som jeg opplever bidrar til noe positivt. Med mange inntektsstrømmer har jeg nå både en plan og god utsikt til å nå mine mål.


Hvorfor er det viktig med flere inntektsstrømmer?

Med flere inntekststrømmer oppnår du større sikkerhet dersom en inntekstrøm uteblir. 


Hvor mange intektsstrømmer har du?

I dag har jeg 9 ulike inntekststrømmer, hvorav en er vanlig lønnsinntekt og fire er ulike typer handel med valuta og kryptovaluta. Planen er å i løpet av et par år å kunne komme til et sted der jeg ikke lenger trenger å være lønnsmottaker. For å oppnå dette ønsker jeg å utvide med 3-5 nye inntekststrømmer i tillegg til de jeg allerede har. Jeg ønsker å introdusere disse inntekststrømmene til andre som også ønsker å sette av litt tid og litt penger for etterhvert kunne bli økonomisk uavhengig. Er du en av disse, ta kontakt med meg med skjemaet under.


Hva er kryptovaluta?

Kryptovaluta er elektronisk valuta som i motsetning til tradisjonelle valutaer ikke kontrolleres av en sentralbank. Kryptovaluta kan brukes til å gjennomføre betalinger, men kjøpes også av mange for å spekulere på en prisoppgang. Eksempler på vanlige kryptovalutaer er Bitcoin, Etherum og Monero.


Er handel med kryptovaluta risikabelt?

Handel er risikabelt. Resultatene dine vil variere og er ikke garantert. Informasjon på denne siden er kun for pedagogiske formål og er ikke økonomisk rådgivning eller en oppfordring til å investere. Hver handel er etter brukerens fulle skjønn, og brukerne er fullt ut og eneansvarlige for sine handelsresultater. Du kan tape noe eller hele den opprinnelige investeringen din og bør derfor vurdere din egen risikotoleranse før handel og kun handle med penger du har råd til å tape.


Ulike produkter og plattformer har ulik risiko. En plattform, som ofte er den jeg introduserer folk som er interesserte til først, er en plattform som handler kryptovaluta, men hvor summen du investerer aldri forlater din egen konto, og hvor avkastningen sendes over til din konto hver uke. På den måten gir du aldri fra deg kontrollen på pengene dine. Denne plattformen er helt unik og er en ny måte å bygge passive intekststrømmer på med veldig lav risiko. For å høre mer, ta kontakt med meg med skjemaet under.


Hvor mye kan jeg tjene?

Ingen plattform er lik en annen. De fleste av plattformene jeg investerer i har historisk hatt en gjennomsnittlig ukentlig avkastning på 2-4 prosent. Men husk, historisk avkastning er ikke en garanti for fremtidig avkastning. For best mulig avkastning lønner det seg ikke ta ut avkastning i begynnelsen, men å oppnå det man kaller sammensatt rente. Les mer om sammensatt rente i neste punkt.


Hva er renters rente / sammensatt rente?

Den genererte avkastningen legges periode for periode til startkapitalen og til avkastningen som allerede er generert. På denne måten skapes verdi ikke bare på startkapitalen, men på den tidligere genererte avkastningen. Med andre ord akkumuleres den opptjente avkastningen for å generere mer avkastning.


Hvor mye må jeg investere for å komme i gang?

Hvor mye du ønsker å investere kommer an på hvor mye du ønsker å tjene. Noen plattformer har en minimumssum for å komme i gang. Dette varierer, men vanligvis ligger dette på fra 1-2000 kr. Mange starter med rundt 5000 kr i en inntekststrøm, og når denne har generert avkastning over en periode, bruker deler av avkastningen til å starte en neste inntektsstrøm. På den måten er investeringen forholdsvis liten, men som over tid kan generere flere parallelle inntektsstrømmer. Et godt prinsipp å følge er å aldri investere mer enn du har råd til å tape.


Hvordan skiller de ulike plattformene seg fra hverandre?

Ulike handelsplattformer er bygd opp på ulike prinsipper, på ulik teknologi og med ulike produkter som det handles med. 


Hvordan kommer jeg i gang?

Fyll ut skjemaet. Jeg vil derretter ta kontakt med deg for en prat og for å legge en plan sammen.


Send melding

Følg @VEKST.ORG_NORGE på Instagram.

Server IP: 54.177.117.207