VEIEN TIL PASSIV INNTEKT

Mange, meg selv inkludert, opplever at det å ha en åtte-til-fire-jobb er stressende, uinspirerende og lite fleksibelt. For meg har det vært viktig å legge en plan for å komme ut av den tredemøllen som en vanlig lønnsmottager ofte gjenkjenner seg i.


Løsningen har vært å skape aktive og passive inntekststrømmer, slik at jeg etterhvert kan bli økonomisk uavhengig. 
 
Det finnes mange ulike måter man kan skape seg passiv inntekt. Om du tar et raskt Google-søk så vil du få opp forslag om å lage e-bøker, kurs, investere i aksjer og fond, leie ut alt fra verktøy til bil og leiligheter, i tillegg til en masse andre mer eller mindre kreative forslag. 
 
Selv er rundt halvparten av mine passive inntektsstrømmer knyttet til handel med valuta og kryptovaluta. Fordi risikoen med all handel har en risiko har min løsning vært å investere i flere plattformer som folk jeg kjenner har anbefalt og som alle har rundt 2-4% ukentlig avkastning. Jo mer spredning det er på investeringen, jo mindre anser jeg risikoen for å være.
 
Sammen med å ha en bred portefølje av plattformer med høy ukentlig avkastning, så benytter jeg meg av sammensatt rente, eller renters rente. I praksis betyr det at jeg legger til det jeg får i avkastning hver uke til den opprinnelige investeringssummen. På den måten får jeg avkastning av avkasningen. Med en ukentlig avkasning på 2-4% så vil den månedlige sammensatte avkasningen ligge på rundt 13% og den årlige avkastningen på rundt 450%. Det vil si at jeg kan nesten firedoble min opprinnelige investering hvert år.
 
Dersom du har et ønske om å begynne å skape dine egne passive intekststrømmer, så kan jeg hjelpe deg. Kontakt meg med skjemaet under, så tar vi en prat og eventuelt legger en plan.

Send melding

HVA ER KRYPTOVALUTA?

Server IP: 50.18.238.17